Blev attackerad av hundar utanför affären – opereras akut

Bild:Pixabay

Jonas Langes shoppingtur slutade med en blodig hand och en operation efter att han blivit attackerad av hundar utanför entrén till en stormarknad norr om Stockholm, skriver AB.

Två lösa hundar gick till attack mot en mindre hund på parkeringen utanför affären, några personer i omgivningen lyckades avvärja attacken men då sprang hundarna mot entrén till butiken. Jonas kände att han måste försöka stoppa hundarna från att attackera något barn eller barnfamiljer så han gick emot hundarna medveten om att han skulle bli biten.

Så fort Jonas kom nära hundarna blev han huggen i handen. Jonas lyckas komma loss ur hundens käftar genom att slå hunden i huvudet med ett kaffepaket. Med blodet rinnande springer Jonas in i butiken och ber om hjälp, vakter och polis tillkallas.

Jonas försöker hindra folk från att gå ut på parkeringen där de lösa hundarna finns. Då ägarna äntligen kommer ut ur butiken så har även polisen kommit. En av hundarna har omhändertagits och ärendet ligger hos åklagaren.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundägare #dognews #hundattack #hundbett

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.