TaMedHunden.se utökas med BringTheDog.se

BringTheDog.se har släppts Nu finns hundvänliga guiden på engelska under namnet ”BringTheDog.se”, åtkomlig som hemsidan: https://bringthedog.se och sökbar och nedladdningsbar som appen ”bringthedog” på Google Play och App Store. 


Hundägare, hundpassare eller hundintresserade kan använda hundvänliga guiden utan kostnad för att upptäcka, utforska och samla de hundvänligaste ställena i sin hemstad och på sina långa och korta resor.
BringTheDog.se och TaMedHunden.se är ett samlat ställe för alla hundställen, som visas med kartmarkörer på en översiktlig karta och i listor vid till exempel en sökning på en stad. Guiden visar de hundvänligaste kaféerna, restaurangerna, barerna & pubarna, boendena & hotellen som välkomnar hundar inomhus i och utanför Sverige. 


I guiden kan du till exempel söka och filtrera fram de hundvänligaste restaurangerna i en valfri stad; de så kallade ”Hundfavoriterna” med svarta kartmarkörer. De engagerar sig lite extra för att gäster med hund ska trivas hos dem, till exempel genom att bjuda på något gott till hunden, erbjuda en lånefilt, visa till ett tystare och lugnare bord eller med annan service få vovven att slappna av. Du kan utforska hundvänligheten i de hundvänligaste städerna genom att klicka på en stad i TaMedHundens taggmoln: https://tamedhunden.se/#!about Du kan ta fram hundvänliga listor; till exempel ”kaféer i Malmö”, ”restauranger i Göteborg”, ”hotell i Stockholm” genom att filtrera på önskad kategori (kaféer, restauranger, barer, hotell) och göra en sökning på en önskad stad.

Surfa in på hemsidan https://bringthedog.se eller sök efter appen bringthedog på Google Play om du vill hämta appen till din Androidmobil eller på App Store om du har iPhone. Eller läs in QR-koden till höger för att hämta appen.

Med internationaliseringen kan fler upptäcka, uppleva och samla hundvänliga ställen i och utanför Sverige.

Tips om hundvänliga ställen tas emot inom kategorierna ”Kaféer”, ”Restauranger” och ”Barer & Pubar” så länge de välkomnar hunden in i lokalerna eller i väderskydd på uteserveringen samt ”Hotell & Boenden” som välkomnar hunden in i fler utrymmen än på hotellrummet, tex i baren, i lobbyn eller i frukostmatsalen. Med den engelska versionen av guiden kan många fler börja tipsa om ställen i andra länder än i Sverige. Det finns redan en del ställen utanför Sveriges gränser i guiden som välkomnar hunden in, tex i Spanien, Frankrike, Tyskland, Danmark, Finland, Norge och Storbritannien. I svenska storstäder finns det många ställen som välkomnar hunden in i lokalerna om man jämför med i många andra länder där det är ok på uteserveringarna men inte ok inne i lokalerna.

TaMedHunden.se tre år

Hundvänliga Guiden TaMedHunden.se blev 3 år den 6 januari 2019. Det firades med de bästa grannarna någonsin längst upp i dalen mellan bergen Sierra Crestellina och Sierra Bermeja ovanför byn Casares i Andalusien i Spanien. Uppslutningen på kalaset blev över förväntan med 28 katter, 6 hundar och 4 människor.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #tamedhunden

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.