Kristina är den första svensken någonsin att delta på VM i para-agility i Spanien

För Åmålsbon Kristina Samuelsson betyder hundarna allt. Hon är redan först i landet med att tävla i agility med elrullstol och nästa vecka når hon nästa milstolpe. Då blir hon den första svensken någonsin på VM i Spanien.– Det blir en otroligt häftig upplevelse, säger hon till provinstidningen.

Kristina Samuelsson sitter i rullstol och lyckades bli uttagen av internationell jury till VM i para-agility med eurasier hunden Essmania’s Emira , i Spanien som startar nästa vecka, skriver Sverigesradio.

Länk till VM sidan http://imcapawc2019.es/

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #VM #agility #paraagility #spanien

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.