Ford hyllar Alla hundars dag med pop-up-spa – i bagageutrymmet på nya Ford Puma

Idag firas Alla hundars dag, något Ford valt att hylla lite extra med ett pop-up-spa – i nya Ford Pumas bagageutrymme. Det mobila spa:t möjliggjordes tack vare nya Ford Pumas innovativa MegaBox, ett mångsidigt, vattentätt utrymme på 80 liter.

Fords pop-up-spa för hundar demonstrerar hur Fords MegaBox som placerats i nya Ford Puma fungerar utmärkt för hundbad, eller för andra ändamål som kräver ett vattentätt och djupt utrymme. MegaBoxen har en dräneringsventil i botten som gör den lätt att göra ren, exempelvis efter smutsig sportutrustning – eller efter lyxiga hundbad.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundensdag #popupspa

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ford hyllar Alla hundars dag med pop-up-spa – i bagageutrymmet på nya Ford Puma

  1. Sofie skriver:

    Så underbart söta hundar i videon… <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.