Bagge söker djur: Anders Bagge letar husdjur i ny webbserie för FirstVet

Djurälskaren och nöjesprofilen Anders Bagge är ny ambassadör för den mobila veterinärtjänsten FirstVet. I den nya webbserien “Bagge söker djur” får vi se ett antal olika djur flytta hem till Bagges för en dag. Resultatet är en fartfylld säsong med busiga hundvalpar, spottande lamor och hungriga pygméigelkottar.

Anders och hans hustru Johanna får bland annat besök av afghanhundar, kaniner och den lite otippade kompisduon Lollo & Bernie (som är en åsna och en ponny). De legitimerade veterinärerna Ylva Trygger, Hanna Edberg och Anya Thörnqvist ger råd längs med vägen.

– Vi vill visa enkelheten och tillgängligheten i vår tjänst. De flesta svenska djurägare har redan tillgång till FirstVet helt gratis via sina djurförsäkringar och med Anders hjälp kan vi visa upp hur det fungerar. Vi arbetar både med förebyggande rådgivning och vård och hjälper alla sorters djur, säger Rebecca Crusoe, hundägare och marknadschef på FirstVet.

– Livet med djur är det bästa som finns! Jag hade gärna behållit alla fina djur som jag fick låna, även om laman var lite väl närgången. Jag brinner för att alla djur ska må bra och i samarbetet med FirstVet kan jag hjälpa till att utbilda svenska djurägare om hur de bäst tar hand om våra djur, säger Anders Bagge som själv redan har fyra hundar och en katt. Bagge söker djur har premiär den 5 september på www.firstvet.com/bagge

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #baggesökerdjur #bagge #andersbagge #firstvet

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.