Only Good Dog probiotika hjälpte hunden Lexie med sin allergi

På bilden Lexie med lillmatte Cornelia

Matte Patricia som är hundtrimmare rapporterar om fina storpudeln Lexie 2 år som under drygt ett år har behandlats med läkemedel för att hålla sin allergi i schack. Innan behandlingen sattes in hade hunden klåda, hudutslag och återkommande öronbekymmer.

I maj började matte ge hunden OnlyGoodDog probiotika – efter detta har Lexie inte behövt få den klådstillande spruta som hon vanligtvis har behövt varje månad för att hålla sin allergi under kontroll.


Matte säger: ”Lexi har haft problem med klåda, mjällig hud, svamp i öronen och torr nos. Sedan några månader tillbaka äter hon OnlyGoodDog och nu har hon inte längre några problem och jag ser att hennes hud ser mycket friskare ut. Hon behöver inte längre äta några mediciner heller – så skönt!”

.
Matte heter @sanette1 på Instagram

Passa på att prova Only Good Dog probiotika, sista dagen med 25% rabatt idag!

KAMPANJ: 25% rabatt! God hälsa börjar inifrån! Only Good Dog probiotika – för din hunds bästa! I samband med ”Alla Hundars Dag” får du 25% rabatt på OnlyGoodDog. Uppge koden ”älskahundar2019” i webbshoppen! Erbjudandet gäller på alla storlekar av förpackning och endast t.o.m. 28 augusti 2019. ➡️ www.animalprobiotics.com

I samarbete med OGD 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #probiotika #onlygooddog #OGD #animalprobiotics #allergi

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.