Nyttiga nyheter från Vitakraft – Superfood med chiafrön och morötter

Vi presenterar smaskiga nyheter från Vitakraft – Beef Stick Superfood och Super Chomp sticks och kotletter. Vi använder Vitakraft hundgodis som träningsgodis och på tävlingar, godiset är helt sockerfritt och kladdar inte.

Vitakraft Beef Stick Superfood är en läcker köttkorv, perfekt som mellanmål eller belöning. Det sockerfria hundgodiset innehåller chiafrön som är naturligt rika på Omega 3-fettsyror för frisk hud och vacker päls samt karotinrika morötter.

Vitakraft Super Chomp hundgodis är läckra godisbitar formade som knapriga sticks eller kotletter, till din hund.

Vitakrafts Super Chomp kan delas i mindre bitar om man önskar att ge hunden mindre bitar. Dessa sticks och kotletter är framställda på ett speciellt sätt så din hund får en helt ny tuggupplevelse. Det gör att din hund är engagerad i längre tid och får en god smakupplevelse.

Godisbitar kan användas till träning, belöning eller varför inte till få skämma bort din hund lite. Dela gärna i mindre bitar om du använder dem till träning, så din hund inte blir mätt under träningen. 

Kom ihåg att godis inte får ersätta det dagliga foder, mängden godis ska dras av den dagliga fodermängd så din hund inte får för mycket att äta. 

Du hittar Vitakraft hundgodis i utvalda butiker och på internet.

I samarbete med Vitakraft 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #vitakraft #superfood

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.