Tävling – VINN massor med hundgodis från Vitakraft

Höstens stora hundgodistävling – där du kan vinna 16 förpackningar med hundgodis från Vitakraft.

För att delta i tävlingen ska du dela detta inlägg på din facebook officiellt så att även vi kan se det och besvara frågan nedan, sända ditt namn och adress till dognews@hotmail.se, vi vill ha ditt svar senast den 28 september 2019.

  1. Varför vill just du vinna hundgodis från Vitakraft?
  2. Dela detta inlägg på din facebook officiellt så att även vi kan se det och besvara frågan nedan

Vitakraft MEAT ME De skonsamt torkade köttstrimlorna har en hög köttandel – 91 % –  och innehåller inga tillsatser av smakförstärkare och smakämnen, socker eller spannmål. Strimlorna är förpackade i en praktisk återförslutningsbar påse som håller dem fräscha länge. En ren njutning av bästa kvalitet! Tillverkas i Tyskland (regional produktion)

Vitakraft Super Chomp hundgodis är läckra godisbitar formade som knapriga sticks eller kotletter, till din hund.

Vitakrafts Super Chomp kan delas i mindre bitar om man önskar att ge hunden mindre bitar. Dessa sticks och kotletter är framställda på ett speciellt sätt så din hund får en helt ny tuggupplevelse. Det gör att din hund är engagerad i längre tid och får en god smakupplevelse.

Godisbitar kan användas till träning, belöning eller varför inte till få skämma bort din hund lite. Dela gärna i mindre bitar om du använder dem till träning, så din hund inte blir mätt under träningen. 

Kom ihåg att godis inte får ersätta det dagliga foder, mängden godis ska dras av den dagliga fodermängd så din hund inte får för mycket att äta. 

Du hittar Vitakraft hundgodis i utvalda butiker och på internet.

I samarbete med Vitakraft 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #vitakraft #superfood #hundgodis #tävling

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.