Pojke med moped körde avsiktligt ihjäl hund – dela dela dela

På söndagseftermiddagen körde en pojke på moped över en hund som avled. Överkörningen var avsiktlig enligt vittnesmål, och hundens ägare hoppas att pojken träder fram. Polisen utreder överkörningen som vårdslöshet i trafik och smitning, skriver nyheteridag.

Det var på söndagseftermiddagen som en pojke på en vit moped körde ihjäl Lo Janssons och Jessica Anderssons hund Casper på en gräsplätt på Södra Jordbrovägen i Jordbro, och sedan försvann västerut på vägen.

Polisen bekräftar att man utreder den ovanliga händelsen som smitning från trafikolycksplats och vårdslöshet i trafik. Ett vittne har ringt in två gånger till polisen med uppgifter om händelse, skriver Mitti.

Hundägarna är förtvivlade och önskar att mopedföraren skall träda fram. De vill också varna andra och hoppas att detta inte skall ske igen.

Dela dela dela i alla era medier

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #moped #jordbro

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.