Tävling – Vinn hundboken Matte och jag

Tävling där 3 personer vinner varsin hundbok Matte och jag av författaren Annika McClintock.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och skicka dina svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 16 oktober 2019.

  1. Vilken ras är hunden Alfons i boken?
  2. Varför vill just du vinna boken Matte och jag?

Lycka till i tävlingen!

Boken Matte och jag

Boken handlar om mig och Matte och då borde jag också få vara med och berätta. Annars tycker jag det blir orättvist. När Matte går ut i köket för att koka sitt te smyger jag upp på hennes stol och lyckas, trots mina stora tassar, skriva några rader på hennes dator.

Cocker spanieln Alfons delar här med sig av sina iakttagelser och funderingar parallellt med Mattes skildring av deras liv tillsammans. Berättelsen börjar när Alfons kom till Annika som tvååring och de skriver om glädjeämnen och sorger ur sina olika perspektiv fram till den dag Alfons lämnar jordelivet.

Annika McClintock är journalist och författare med Lund som bas. Hon har skrivit artiklar i dags- och veckopress, arbetat med radio och författat en handfull böcker, till exempel ”Wallanders Värld (2010) och ”Tolv skånska slott”. Annika har också fått novellerna ”I koltrastens skugga” (2016) och ”Det röda sidenbandet (2018) publicerade.

Du kan köpa boken Matte och jag här

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #tävling #hundbok #matteochjag

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.