WONDERBOO lanserar SUPERFOOD för HUNDAR

WONDERBOO lanserar SUPERFOOD för HUNDAR med naturliga ingredienser från Sverige och Finland.

Våra produkter är gjorda av bara naturliga och färska ingredienser som lufttorkas i Finland. Lufttorkning är ett skonsamt sätt att tillaga maten och säkerställer att naturliga vitaminer och näringsämnen bevaras – det gör även så att hundar tycker att WONDERBOO smakar toppen. Även de mest kräsna hundarna brukar älska smaken.

”Hundmatsbranschen har inte förändrats mycket under de senaste 50 åren och har drivits av låg kostnad, vilket resulterat i produkter av dålig kvalitet. På WONDERBOO vill vi se en förändring av hela branschen, så att våra fyrfotade familjemedlemmar får den näring de förtjänar och behöver, säger Andreas Wärme, VD på WONDERBOO.

” FYRA SMAKER & TVÅ STORLEKAR Produkterna kommer i två storlekar: 750g: 169 SEK, and 2000g: 299 SEK.

Nordic Beef – näringsrik högproteinmåltid, gjord av färskt nordiskt nötkött och komage med naturliga antioxidanter från broccoli, blåbär och morötter.

Nordic Salmon Trout – rik på Omega-3, för en hälsosam mage och glänsande päls.

Sensitive Meal – tillverkad på 80% komage och passar hundar med känslig mage.

Puppy Beef – rik på protein och innehåller en balanserad diet för att ge valpen en hälsosam start i livet.

LITE RÄCKER LÄNGRE WONDERBOO är ett ”high-performance” foder som jämfört med många andra varumärken inom premiumkategorin ger dubbla energivärden. Detta betyder att lite räcker länge och att varje portion skall vara ca 50% mindre, alltså räcker en påse nästan dubbelt så länge. För en hund på 10 kg är kostnaden cirka 16 SEK per portion.

”För hunden är det smaken som betyder något, och vi vet att lufttorkande färska ingredienser smakar bäst. För dig som hundägare är kan du känna trygghet i att du ger den allra bästa näringen till din hund, säger Andreas Wärme, VD på WONDERBOO.

” TASTING TABLE

Tasting Table är vår senaste kampanj på vår youtube-kanal, där vi intervjuar våra bästa vänner om Wonderboo Superfood. Några utvalda hundar får proväta de olika smakerna. Se vår härliga kampanj “Tasting Table” här!

Glöm inte att slå på ljudet!

ÅTERFÖRSÄLJARE WONDERBOO säljs nu i Sverige på utvalda Arken Zoo butiker samt online på VetZoo.se För en komplett lista av butiker se www.wonderboo.com

OM WONDERBOO

WONDERBOO är ett lufttorkat färskfoder som aldrig kompromissar på kvalitet och innehåller bara naturliga svenska och finska ingredienser. Alla produkter innehåller 80% färskt kött, broccoli, blåbär och morötter. Vi lufttorkar maten vilket innebär att de naturliga närings- och smakämnena bevaras. Produkterna innehåller inte benmjöl, proteinpulver, GMOs, färgämnen eller konserveringsmedel.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundfoder #wonderboo #superfood

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.