Sveriges första Halloween-promenad för hundar – till förmån för Hundar Utan Hem

Lördagen den andra november äger den första upplagan av Petit Halloween rum i Stockholm. Petit Halloween är Sveriges första Halloween-promenad för hundar med syfte att varje år samla in pengar till ett välgörande ändamål.

Insamlingen för 2019 tillägnas den ideella organisationen Hundar Utan Hem som genom sitt engagemang räddar och omplacerar avlivningshotade och övergivna hundar från Irland och Sverige. Pengarna används till veterinärvård och arbetet att hitta nya hem till hundarna.

Halloween-promenaden är gratis för alla och äger rum kl 11.00 – 13.00 i Vasaparken i Stockholm.

Insamlingen pågår hela dagen via Swish men de som är på plats uppmuntras även att skänka saker som hundarna behöver; halsband (ej stryp), selar, koppel, filtar, vetbeds och hundkläder för frusna hundar.

Intill Vasaparken ligger det nyöppnade hundbageriet Dog Bakery som erbjuder alla besökare rabatterade hundbakelser under hela dagen.

Bakom Petit Halloween står Petit Banana PR- Sveriges första och enda PR-byrå och influencernätverk för husdjur. – Vi är otroligt peppade och glada över att få göra det här tillsammans med Hundar Utan Hem. Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och fira Halloween med oss. Såklart är det roligt om folk vill klä ut sig men det är inget krav, säger Emma från Petit Banana PR.

Halloween-promenaden är gratis för alla och äger rum kl 11.00 – 13.00 i  Här hittar du eventet på Facebook

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #halloween #halloweenparad #stockholm

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.