Lämnade hunden uppbunden under sjukhusbesök – blev stulen

Arkivbild: DOGNEWS

Hund stals utanför länssjukhuset Ryhov i Jönköping, medan dagmatte gjorde ett sjukhusbesök .

Dagmatte till amstaffen Selma lämnade hunden uppbunden utanför sjukhuset medan dagmatten gjorde ett sjukhusbesök. Strax efter 12.00-tiden på måndagen när dagmatten var klar med sjukhusbesöket möttes hon av ett tomt koppel. Svartvita amstaffen Semla som väntade utanför länssjukhuset Ryhov i Jönköping var borta.

Sju timmar senare ringde polisen och berättade att kvinnan som stulit henne vill lämna tillbaka henne. Kvinnan som stulit hunden Selma sa att hon gjort det för att hon tyckte att hunden var allt för mager.

Enligt hunden Selmas ägare är kvinnan tidigare känd hos polisen. Hon berättar att flera har sett henne vara på hundar och skrika på deras ägare. Nu kommer hon och sambon att polisanmäla henne i hopp om att inte fler hundägare råkar ut för liknande, skriver AB.

LÄMNA ALDRIG EN ENSAM HUND UPPBUNDEN UTAN TILLSYN!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #amstaff #jönköping #selma

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.