Efterlysning av trygga boenden – Tipsa SKK om fyrverkerifria boenden på nyår

Tipsa Svenska kennelklubben om fyrverkerifria boenden för hundar under nyår. SKK samlar in info om var hundägare med fyrverkerirädda hundar kan bo över nyår.

Inför nyårshelgen efterlyser SKK lugna och trygga hotell eller andra boenden där ägare till skottberörda hundar kan fira in nyåret tillsammans med sin hund utan att behöva oroa sig för att hunden ska må dåligt, skriver SKK.

Trots ett långt och idogt arbetet för att få bort det värsta smällandet kring nyår tvingas många hundar genomleva en plågsam nyårsafton. I väntan på begränsningar av fyrverkerier är ett av alternativen att försöka hitta en lugn plats att fira på istället för att vara kvar hemma. Hotell kring flygplatser, där det råder förbud mot fyrverkeripjäser, är mycket populära och blir snabbt fullbokade. Därför efterlyser vi nu andra boenden som ligger på platser där det inte förkommer fyrverkerier. Har du ett tips tar vi tacksamt emot det och publicerar på vår webbplats. Tipsen kan gälla allt från lyxhotell till enkla vandrarhem, bara de har öppet under nyårshelgen och tar emot hundar. Tipsa oss genom att klicka på länken nedan och fylla i formuläret.

Läs mer

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #nyår #hundnyheter #skk #fyrverkerier

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.