Tävling vinn barnböckerna om hunden Fantastiska Fanny

Tävling där 3 personer vinner varsin barnbok om den Franska bulldoggen Fantastiska Fanny.

Böckerna är skrivna för 3-6 åringar, och tanken är att man ska få lära sig/träna på något medan man läser, t.ex. färgernas namn, eller räkna till tio.

För att delta i tävlingen skall du bevara de två lätta frågorna nedan och skicka svaren tillsammans med ditt namn och adress till dognews@hotmail.se Vi vill ha ditt svar senast den 12 november 2019.

  1. Vad heter författaren till böckerna om hunden Fantastiska Fanny?
  2. Varför vill just du vinna en bok om hunden Fantastiska Fanny?

Träna på färgernas namn tillsammans med Fanny! Medan Fanny funderar på vilken färg hon tycker bäst om, får du lära dig vad färgerna heter. Vilken är din favoritfärg?

Fantastiska Fanny ska gå till stranden, men hon har tappat bort alla saker hon vill ta med sig. Kan du hjälpa henne att hitta dem? I den här boken får du träna på lägesord som under, bakom och bredvid.

Fantastiska Fanny och städkaoset ingår i en serie roliga och lärorika böcker för barn mellan 3 och 6 år. Böckerna handlar om den franska bulldoggen Fanny och hennes bästa kompis Vera, som är en utomjording.

Fanny har jättestökigt och behöver städa! Kan du hjälpa henne att få alla saker på rätt plats?

Fantastiska Fanny och färgerna ingår i en serie roliga och lärorika böcker för barn mellan 3 och 6 år. Böckerna handlar om den franska bulldoggen Fanny och hennes bästa kompis Vera, som är en utomjording.

Författare Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #tävling #barnbok #hundbok #fantastiskafanny

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.