Ring- och Socialträning – Förbered dig och din hund inför vinterns utställningar

”Förbered dig och din hund för vinterns utställningar! Vi kikar på hundens rörelser och vi tränar på stadga och hantering. Ringträningen är även ett bra tillfälle för dig som kanske inte vill ställa ut, men ändå vill träna socialisering och hantering av din hund. Alla raser är välkomna men hundarna måste kunna jobba i närheten av andra hundar samt vara minst 3 månader gamla och fullvaccinerade!”

Proffsig Ringträning hos Hallå Hund för exteriördomare Agneta Doverholt.

Presentation Agneta Doverholt: ”Jag har alltid haft hund, är uppvuxen med drever, stövare och samojed. Har även delat bostad med 2 boxrar och en collie under 1 år i Aten. Jag blev med saluki 1989 genom min dåvarande sambo och insåg att det var rasen för mig. Köpte min första hane 1991 och sedan blev det fler. 2006 tog jag min första kull på en tik som jag tagit som parningsvalp från en av mina hanar. Har fött upp 7 kullar själv och medverkat till 20 kullar runt om i världen där mina hanar använts i aveln. Jag började döma inofficiella utställningar på sent 90 tal och har dömt ett par gånger varje år. Jag har dömt alla rasgrupper och många olika rasgrupper. Jag tycker om att läsa och tolka rasstandarder och få förståelse för rasen. 2016 blev jag klar officiell domare på afghan, galgo, irländsk varghund, saluki och whippet och ska gå vidare med fler vinthundsraser när det ges möjlighet.”.

Följande datum kan du delta på ringträning hos Hallå Hund under november och december 2019. Hallå Hund ligger 4 mil sydöst om Göteborg.

25 november Klockan 18:00 – 19:30

2 december Klockan 18:00 – 19:30

9 december Klockan 18:00 – 19:30

16 december Klockan 18:00 – 19:30

30 december Klockan 17:00 – 18:30

Du anmäler dig till ringträningar hos Hallå Hund på länken här

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #ringträning #utställningsträning #hundutställning #handler #hallåhund #agnetadoverholt

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ring- och Socialträning – Förbered dig och din hund inför vinterns utställningar

  1. Sofie skriver:

    Finns det något som ligger närmre Skåne?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.