Har du besökt MyDog redan – vi kollade in Best In Show valpen

BEST IN SHOW valp MYDOG 3 januari 2020 – In Time Poms Blackberry Bramble ägare och foto: Jessica Frohagen .

MyDog hundutställningen är i full gång på Svenska mässan i Göteborg. Vi har besökt mässan och kollade in Best In Show valpen på torsdagen, en 8 månader gammal fantastiska hane som till vardags heter ”Alex” och i stamtavlan In Time Poms Blackberry Bramble, ägare Jessica Frohagen.

Besöker ni mässan så tipsar vi er om att besöka monter B04:33 där ni hittar  Tekn. Dr. Clas Lönner och veterinär Marie Ålund på Animal Probiotics AB. Där får ni veta allt om hundens mage och tarmhälsa som också påverkar bla allergier, hudproblem, och hundens temperament och lynne.

Träffa Dr. Clas Lönner på Animal Probiotics AB på MyDog Svenska Mässan i Göteborg den 3-6 januari

HÄR hittar du allt du behöver veta om MyDog inför ditt besök – resultat bilder LIVE sändning program med mera.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #mydog #andersbagge #anders_bagge #bagge #fredrik_steen #fredrik #steen #hundcoach #göteborg #svenskamässan #onlygooddog #probiotika

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.