Mer än var tredje hund är överviktig, något som innebär en ökad risk för olika sjukdomar – rabatt på viktminskningsfoder

”-Kom igen nu, skynda: VetZoo har precis laddat upp med nya kampanjer!”

Mer än var tredje hund är överviktig

VetZoo nya kampanjer för januari månad, där du exempelvis får 15% rabatt på Hill’s viktminskningsfoder för hund och katt, eller 20% rabatt på alla 10 kg säckar till katt från Purina. 

Mer än var tredje hund är överviktig, något som innebär en ökad risk för olika sjukdomar. En kraftig övervikt förkortar också hundens livslängd med i genomsnitt två år. Övervikten kan ha flera orsaker, men ofta handlar det om att hunden helt enkelt äter för mycket, och rör på sig för lite.

Man köper ett djur för att man gillar utseendet, utan att alltid tillgodose motionskravet, säger Björn Åblad, klinikchef på Blå stjärnans djursjukhus.

– Det är ofta kopplat till att man belönar hunden med godsaker i stället för att aktivera dem, säger Björn Åblad till SVT.


Du kommer till alla nya kampanjer genom att <klicka här>!

HillsViktJan
HillsBigBagJan
DoggyJanSwe
TotWJan
DoggyTetraJan
FortiFloraJan
DrBaddakySV

Hundfoder innehåller generellt för mycket omega-6 vilket är inflammationsframkallande. Dr Baddaky Omega-3 återställer balansen mellan omega-3 och omega-6 som ökar flexibiliteten hos cellmembranen vilket möjliggör ett bättre blodflöde i vävnader och förbättrar därför hälsan i hud, muskler, och leder.

NeoK9Jan
NeewaJan
BaggenJan
RCBreedJan
RCViktJan

Husdjurskedjan Mustigroups digitala omsättning växer i rekordfart. Nu berättar koncernchefen David Rönnberg för Breakit varför kattkläder säljer som aldrig förr.

Mustigroup är från början en finsk koncern men ägs av det svenska rikskapitalbolaget EQT. De senaste året har kedjan, som bland annat säljer mat och accessoarer till husdjur, slukat konkurrenter på löpande band. 

I koncern finns bland annat Arken Zoo, Djurmagazinet och Djurkompaniet och 2017 köpte bolaget de svenska uppstickarna Vetzoo och Animal som främst säljer sina produkter på nätet. 

Innehåller annonslänkar för VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #vetzoo #kampanjer #rabatt #omega3 #drbaddaky

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.