Terriern Ricko nära dö – attackerades av lös hund – Skaffa Dog Defense försvarsspray

Under promenaden attackerades Ricko plötsligt av en aggressiv större hund som for ut från hundgården och bet honom i ryggen, sidan och magen.

Veterinären sa att det var snudd på att det gick hål på bukhinnan, och då hade han inte överlevt. Det här är det absolut värsta jag har varit med om, säger matte Ann Nordin till tidningen Mitti.

Hundägaren skyller på kommunen

Ägaren till den attackerande hunden hade bara släppt in sin hund i en rastgård och sedan gått och satt sig i sin bil intill. Nu skyller han på kommunen, han säger att rastgårdens grind var trasig, säger Ann Nordin till tidningen Mitti.

Skaffa försvarsspray Dog Defens – skydda Dig och Din hund från hundattacker

DogDefense har en räckvidd på ca 3m och fungerar som en förlängd arm för att stoppa eller avskräcka hundar som är på väg att attackera. Ju närmare hunden är desto starkare blir effekten. Både doften och ljudet skrämmer hunden och om den inte genast avlägsnar sig drabbas den av en kraftig irritation i slemhinnorna såsom ögon och nos. Vanligaste reaktionen är nysningar.

DogDefense har också en isande effekt då den kommer in till huden. Detta för att efterlikna en känsla av kallt vatten, vilket är det som ofta rekommenderas att användas vid hundslagsmål. Produkten har desinficerande egenskaper så man kan spraya även om hundarna har hunnit skadat varandra. Dog Defense ger inga bestående skador på hunden!

Ha med dig en Dog Defense när du är ute för att skydda dig mot ilskna hundar och att bli hundbiten. Du kan köpa Dog Defense bla här (obs ingen reklam)

Utförda tester av sprayen

• 5 skarpa lägen, dvs då två hundar faktiskt har slagits.
• 10 scenarion då man har velat bryta och separera 2 – 5 hundar där en ”obehaglig stämning” har skapats.
• Ett fall mot en springande hund.

I samtliga fall har det skapats en reaktion som har brutit upp situationerna.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundblogg #hundattack

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Terriern Ricko nära dö – attackerades av lös hund – Skaffa Dog Defense försvarsspray

  1. Susanne Holmene skriver:

    Jag ska kontakta den skadade hunden. Jag tror jag fortf har bilder på mannen, bilen och hunden. Mannen kan sitta i bilen i spöregn, när det är kallt och hemskt ute och röka och prata i mobil medan hunden får stå i regn och leran och titta på bilen fr hundgården. Har sagt till ägaren, då jag blivit så förbannad på gur han behandlar hunden, men har bryr sig INTE ETT SKIT OM SIN HUND!!
    Detta har hänt ett antal ggr och han står parkerad där mer än de 30 min jag varit och rastat min kunds hundar. (Jag är hundrastare).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.