Snygga pokaler för skickliga hundar

Det finns många tillfällen då våra hundar lyckas med bedrifter utöver det vanliga. När all träning och alla utmaningar som vi har gått igenom tillsammans med vår hund, äntligen ger resultat. Allt ifrån hundsporter som agility, till hundutställningar, jaktträning eller arbeten inom vakt- och polisyrket, kan leda till hedervärda insatser som är värda att hyllas. Ett sätt att uppmärksamma en hund och dess ägare för dess framgångar, är med en snygg medalj, pokal eller statyett.

På nätet hittar du priserna att dela ut till din favorithund

På nätet finns ett stort utbud av alla möjliga statyetter och liknande, för alla tänkbara syften. Exempelvis Glentons.se har flera färdigdesignade varianter med hundmotiv som är perfekta att dela ut vid speciella tillfällen. Om du anordnar en hundtävling, har en ceremoni på den lokala kennelklubben eller bara vill ge bort en present, är det alltid uppskattat med medalj eller annan gåva som både har husse eller matte, och hunden, i åtanke. En klok hund som blir belönad anar att något bra har utförts och stoltheten hos hundens ägare, lyser igenom även i hundens ögon.

Rosetter – perfekt för hundsport och bedömning

Förutom alla statyetter, medaljer, med mera, finns även prisrosetter med i Glentons utbud för hundar och hundsport. Dessa är mycket populära vid olika tävlingsformer för hundar och brukar uppskattas av såväl hund som hundägare.

Vid till exempel hundutställningar där hundar bedöms enskilt, används röd, blå och gul rosett, för att återge betygen: Excellent, Very Good och Good.

Om det istället rör sig om en hundtävling med flera medtävlande som möter varandra, brukar röd, blå, gul, grön och orange rosett användas för att markera placering ett till fem bland de medtävlande.

Det går att beställa snygga rosetter med många olika motiv och få dem graverade enligt önskemål. Det är ett enkelt sätt att sätta klass på tävlingen och göra hela tillställningen personlig och speciell. För entusiaster inom hundsporten är det oftast mycket uppskattat med tydliga bedömningar och prisutdelningar.

Glöm inte husse och matte

Det är förstås inte bara hundens insatser som behöver visas uppskattning. Hundägare som lyckas genomföra svåra moment och klarar av kurser, till exempel inom: personspårning, viltspår, lydnad eller arbetsträning, behöver också visas uppskattning! Passa på att hylla medlemmarna vid årsmötet på kennelklubben genom att dela ut några snygga medaljer eller plaketter åt dem som lyckas med små eller stora bedrifter det här året!

Genom att uppmärksamma våra insatser blir vi ofta lite extra stolta över vår bedrift i slutändan. Priserna blir ett sätt att sätta en extra krydda på livet som hundägare och ger lite motivation att fortsätta lära sig, utvecklas och även till att vara delaktig i att lära andra hundägare som behöver lite stöd. Hylla den som bör hyllas med en riktigt fin prisutdelning!

I samarbete med Glentons 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundblogg #hundleksak #hundutställning #pokal #rosett

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.