150:- rabatt på GPS från Tractive!

Kampanj på den populära GPS-sändaren från Tractive!
Tractive är en liten och smidig GPS som hjälper dig att spåra din katt eller hund i realtid. Lämpar sig till vardags, till jakt och när du helt enkelt vill ha bättre koll på vart ditt djur befinner sig. 

GPS-sändaren från Tractive har många smarta funktioner som exempelvis ett virtuellt staket som gör att du kan ange ett område på kartan (exempelvis din tomt) och få notiser om ditt djur rör sig utanför det angivna området. 

Tractive GPS har en omfattande räckvidd, är vattentät och har en batteritid på 2-5 dagar. Du följer enkelt ditt djur via en app som du laddar ner till din mobiltelefon eller dator. Passa på nu och få 150:- rabatt på utvalda produkter från Tractive!

Du kommer till alla VetZoos kampanjer och erbjudanden genom att <klicka här!>  

Innehåller annonslänkar för VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #vetzoo #kampanjer #rabatt #omega3 #drbaddaky

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.