Hunden Cody fick hjälp vid sträckning och muskelskada

Cody fick en sträckning och muskelskada i bakbenet för över två år sedan, vi har besökt veterinär, osteopat och fysioterapeut men han har inte blivit riktigt symptomfri. Hältan har alltid kommit tillbaka.

I november fick vi höra talas om Nutrolin® SPORT olja som är en unik kombination av omega-3-fettsyror, E-vitamin och astaxantin. Omega-3 fettsyrorna dämpar inflammationer medan E-vitamin och astaxantin dämpar oxidativ stress.

Vi har tidigare provat andra omega-3 fettsyror men Cody har inte visat någon förbättring i bakbenet. Cody har fått Nutrolin® SPORT olja dagligen i snart 3 månader och vi kan se en tydlig förbättring av hältan. Cody visar idag ingen hälta då han springer i rastgården, inte heller inomhus. Vi kan dock ibland se att han fortfarande går lite orent några steg då och då under promenader.

I samarbete med Nutrolin 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #nutrolin #utställning #pälsvård #kosttillskott #muskelskada #sträckning

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.