Bästa John Paul Pet® produkter till din hund – testade på människor – nu till kampanjpris

Just nu hos Dashingdogs kampanj på JP Pet produkter tex ord.priser 149-159,- just nu 99,- / produkt, hittar du HÄR

Har du inte provat ännu så är det ett ypperligt tillfälle att prova bästa shampo och balsam för din hund, JP Pet produkter som inte är testade på djur utan på människor.

John Paul Pet® produkter är framtagna för att lämna en långvarig doft. Detta är inte för att dölja odörer utan istället minska bakterier som bildas av svett vid t ex öron, tassar, runt ögon m.m. som ger odörer.

Djur svettas ej genom pälsen; de reglerar sin kroppstemperatur genom att flämta och att svettas vid ögon, öron och trampdynor, så det är viktigt att hålla sitt djur rent från bakterier.

Alla John Paul Pet shampoo innehåller exklusiva botaniska extrakt. Ph värdet i produkterna är det ultimata för husdjurens hud. Löddrar lite för att underlätta vid sköljning, pälsen får ett skinande resultat med en behaglig doft för djurens känsliga luktsinne. Härliga dofter som lavendel, sötmandel, kamomill, ringblomma m.m.

John Paul Pet® innehåller de finaste ingredienserna, därför är de så effektiva. För bästa resultat, shampoonera päls och hud 2 gånger.

Alla John Paul Pet® balsam är lättviktsbalsam. De är alla fuktgivande och innehåller exklusiva botaniska extrakt. Utreder trassel och lämnar ett skinande resultat samt en underbar behaglig doft.

Alla våtservetter innehåller ett naturligt konserveringsmedel mot bakterier och svamp och är därför perfekt för att ta bort död hud, lös päls och bakterier.

Ögonsmuts är lätt att ta bort med Eye and Ear Wipes, kan användas dagligen. De kan även användas för att ta bort öronvax.

Använd Teeth and Gum Wipes mot tand- och tandköttsproblem, mellan veterinär besök.

Waterless Foam Shampoo, våtservetterna och sprayerna håller djuret rent och väldoftande mellan baden.

John Paul Pet® testar inga produkter på djur och kommer aldrig göra det, istället testas produkterna på människor.

I samarbete med Dashingdogs 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundblogg #hundshampo #pomeranian #shampo #balsam #dashingdogs #johnpaulpet

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.