Känd hunduppfödare mördad

Förra helgens tragiska mord på den mycket kända hunduppfödaren som fött upp hundar för kungahuset har väckt stor uppståndelse bland överklassen och även kungahuset i England.

Paret Zurick var kända för sin framgångsrika kennel: de födde upp, och tränade, clumber spaniels under namnet Sedgehurst Clumbers, De har bland annat fött upp prinsessan Annes hund Sparkle och var tillsammans med prinsessan engagerade i föreningen Working Clumber Spaniel Society.

Sedgehurst Clumbers: We are one of the leading working Clumber Spaniel kennels in the country, and are part of the KC assured breeders scheme.  We only truly work our dogs in the field. Either rough shooting, picking up, or occasionally field Trialling our dogs.  Also running against ESS & Cockers with success of a 3rd, 4th & guns choice in AV novice FT. Our dogs are all fully health tested. Kan man läsa om Debbie Zuricks kennel på en sida i UK.

Paret Zurick låg i skilsmässa, sedan i november. Förra helgen besökte Debbie de gemensamma hemmet och maken John frågade om Debbie ville följa med på en promenad. Debbie följde inte ont anande med sin blivande exmake som sköt henne utanför huset med ett hagelgevär, innan han försökte ta sitt liv. John dog senare av skadorna han ådrog sig.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #zurick #prinsessa # ClumberSpaniel

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.