Tävling – Vinn boken Djurdeckarna Hundäventyret

Tävling där 3 personer vinner varsitt exemplar av den nya boken Djurdeckarna Hundäventyret som kommer ut i april.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och skicka ditt svar tillsammans med ditt namn och adress till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 9 april 2020.

  1. Vad heter författaren till boken Djurdeckarna Hundäventyret?
  2. Varför vill just du vinna boken?

Djurdeckarna – Hundäventyret handlar om

Några hundar försvinner mystiskt i Björkviken och bröderna Jakob och Joakim hamnar mitt i äventyret. Är hundarna stulna eller har något annat hänt? Vems är påsarna som hittas och har de något med försvinnandet att göra? Och varför skulle någon vilja göra hundarna illa? Jakten på ledtrådar och hundar får en oväntad vändning. Kan hundarna räddas innan det är för sent? Boken innehåller tips från polisen om vad man kan göra om man ser ett djur eller ett barn i en varm bil. 


Länk till boken här


Provläsningsmöjlighet av de första uppslagen kommer snart på smakprov.se

Mari Bister är författare till barnboksserien Djurdeckarna, i april släpps nästa del, Hundäventyret. Djurdeckarna är en lagom spännande och relativt lättläst deckarserie för 6-9 år och djur som på olika sätt råkar illa ut (som skadas eller lämnas) och två bröders försök att både rädda djuren och avslöja den skyldige. Serien grundas på respekt och empati. Serien rekommenderas av flera av Sveriges ledande organisationer inom respektive område och används också inom olika barngrupper (t.ex. inom 4H) för att lära barn om hur djur bör behandlas. Serien har tilldelats kulturpris och två miljöpris. 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #jagstannarhemma #tävling #vinn #barnbok

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.