Glad Påsk till Er alla – njut av solen

Vi vill passa på att önska Er alla en riktigt Glad Påsk – njut av era hundar och passa på att ta långa promenader i naturen.

I stället för att resa iväg i Påsk så är det ett ypperligt tillfälle för långa sköna promenader, packa en picknick ryggsäck och ta på ett par riktigt sköna skor. Sedan är det bara att ta med hunden på en lång skön promenad där ni kan stanna vid en fin plats och äta er medhavda mat. Packa gärna med ett tuggben till hunden.

Se också upp för den farliga chokladen

Choklad innehåller teobromin som är ett ämne som hundar inte kan bryta ner. Ju mörkare chokladen är, ju mer teobromin innehåller den. Redan ganska små mängder mörk choklad räcker för att hunden ska bli förgiftad.

Typiska symtom på chokladförgiftning är att hunden dreglar, kräks, får ont i buken, blir törstig och kissnödig. Den kan bli darrig, orolig, få kramper och hjärtklappning. Svåra fall av förgiftning kan leda till att hunden dör.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #jagstannarhemma #coronavirus #coronakris #corona #tassar # hundtass #påsk

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.