10% rabatt på hund- och kattfoder från Taste of the Wild hos VetZoo

Taste of the Wild tillverkar foder av högsta kvalité för hundar och katter i alla åldrar. Deras foder baseras på hunden och kattens naturliga kost; hög kötthalt, spannmålsfritt och med alla de nyttiga vitaminer och mineraler din kompis behöver får ett långt och friskt liv.

Just nu får du 10% på allt foder från Taste of the Wild!

Till alla kampanjer hos VetZoo

”Ha alltid Activon hemma” – Ylva Trygger, (leg. veterinär)
Gör som veterinären 
Activon är mycket bra att ha hemma. Till exempel om ditt djur får en ytlig sårskada, ett skärsår i trampdynan, ett klobrott med blottad pulpa eller andra sår eller inflammationer. Activon kan även användas på öppna eller variga sår och på brännskador. Men kom ihåg att alltid först kontakta en veterinär för rådgivning kring allvarligare sår, säger Ylva Trygger, leg. veterinär.
Innehåller annonslänkar för VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #vetzoo #kampanjer #rabatt #hundfoder #hundmat

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.