Tävling – Vinn boken Uppdrag Djurräddning – Förgiftningen

Tävling där 3 personer vinner varsin bok Uppdrag Djurräddning – Förgiftningen av författare Mari Bister.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan, sända ditt namn din adress och ditt svar till dognews@hotmail.se , vi vill ha ditt svar senast den 6 juni 2020.

  1. Vilket förlag ger ut boken Uppdrag Djurräddning?
  2. Varför vill just du vinna boken?

ProvläsningFörgiftningen

Flera djur i Ekeby blir plötsligt sjuka och syskonen Lisa och Axel dras in i mysteriet.
Varför mår djuren så dåligt och exakt på samma sätt? Har de råkat äta något konstigt? Eller är det någon som försöker skada djuren?
Jakten på svar tvingar barnen till en plats de inte alls vill vara på.Hur mycket är de beredda att göra för att rädda djuren?

Förgiftningen är den första delen i serien Uppdrag djurräddning. Boken är ”lagom” spännande och inspirerar till läsning.
Uppdrag djurräddning tar på allvar upp djur som skadas, lämnas eller på andra sätt råkar illa ut illa och hur de val vi gör påverkar djuren. Ett ämne som det skrivs ganska lite om.
Serien baseras på respekt och empati och är tänkt att väcka tankar, frågor och reflektioner: Varför blir det så här? Hur gör jag själv? Och kan jag göra något annorlunda för att det här ska förändras och förbättras?
Förgiftningen tar också upp saker som djur kan bli sjuka av i hemmen, som till exempel olika livsmedel.

Om författaren

Mari Bister har tidigare gett ut serien Djurdeckarna som handlar om djur som på olika sätt råkar illa ut. Varje bok har ett eget tema. Katthemsäventyret (2017) handlar om hemlösa katter och Gräsandsäventyret (2018) handlar om nedskräpning och dess konsekvenser. I den senaste boken Hundäventyret (2020) är det hundar som råkar illa ut.
Djurdeckarna har tilldelats kulturpris och två miljö- och naturskyddspris.
Djur och natur har alltid varit en stor del av Maris liv så hennes böcker speglar henne på många sätt.
– Jag bor på landet (Onslunda,Österlen) med man och katter och älskar lugnet och alla vilda djur precis utanför husknuten. Jag gillar friskvård, träning och hälsa. Jag är utbildad hälsorådgivare och massör och har drivit företag inom detta i 18 år. Jag är målinriktad, envis, passionerat engagerad och en obotlig optimist. Skrivandet har alltid varit en stor del av mitt liv och jag tänker och bearbetar händelser med pennan i handen.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #jagstannarhemma #tävling #hundbok

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.