Stockholm Hundmässa ställs in

Foto: pixabay

Svenska kennelklubben ställer in Stockholm Hundmässa 2020 på grund av rådande situation med coronapandemin. Tyvärr finns inte förutsättningarna för att kunna genomföra evenemanget på ett säkert och bra sätt, skriver SKK.

SKKs centralstyrelse har väntat i det längsta med att fatta beslut kring genomförandet av Stockholm Hundmässa 2020. Beslutet grundas framför allt på att myndigheternas restriktioner och rekommendationer i dagsläget ligger kvar oförändrade. Förutsättningen för att Stockholm Hundmässa ska kunna genomföras är att samtliga restriktioner angående folksamlingar på offentliga tillställningar är borttagna. Centralstyrelsen bedömer det som osannolikt att detta ska ske under 2020. Dessutom har SKKs inställning hela tiden under pandemin varit att ta ansvar för att bidra till minskad smittspridning i samhället, skriver Svenska kennelklubben på sin hemsida.

Med detta sagt så torde Växjö hundutställning också ställas in, om reglerna med högst 50 personer fortsätter gälla hösten ut. I så fall har samtliga SKK hundutställningar förutom My Dog i januari ställts in under året. Ett år som kommer att gå till historien vad gäller all hundsport.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #skk #hundmässa #stockholm

Husdjur
Husdjur

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.