Årets hundvänligaste städer utsedd – Stockholm #19

Foto: pixabay

Idag är det den internationella Hund Dagen – dagen till ära avslöjar en global forskningsstudie utförd av försäkringsbolaget Coya, de mest hundvänliga städerna i världen, inklusive uppgifter om hundar per capita, övergivningsgrader, böter för hundbajs med mera.

San Francisco, USA är den hundvänligaste staden i studien totalt sett, följt av Seattle, USA och Tel Aviv, Israel. Seattle har flest hundar per capita, med 246,67 jyckar per 1 000 invånare.
I Basel, Schweiz överges minst antal hundar, följt av Zürich, Schweiz och Oslo, Norge. New York, USA blir flest hundar övergivna, följt av Miami och Los Angeles.
Madrid, Spanien har de högsta böterna för hundbajs som inte plockas upp, följt av Singapore och Barcelona, ​​Spanien. Köln, Munster och Leipzig har lägsta böter.

Stockholm, Sweden rankas som #19 av totalt 50 hundvänligaste städerna i världen.

Ett team hundentusiaster på Coya har noterat en rekordmängd av hundadoptioner under COVID-19-pandemin, men också oro från räddningscentra om att en ekonomisk nedgång och ökad arbetslöshet kommer att leda till att många av dessa djur skickas tillbaka till hundgårdarna.

För att hjälpa andra djurälskare informera försäkringsspecialisterna om de hundvänligaste städerna i världen. Uppgifterna avslöjar inte bara de bästa städerna för hundägare när det gäller infrastruktur som parker och hundvänliga anläggningar, utan ser också på kostnaderna för att ta hand om ett djur och hundägarnas ansvar inklusive kostnaderna för böter.

Läs mera om studien HÄR

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #gatuhund

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.