Alla har rätt till bra och balanserad näring – detsamma gäller även för vår fyrbenta vän- hunden!

När vi människor väljer mat till oss själva väljer vi ofta mat utifrån vad som är hälsosamt och det som vi tycker om. Väldigt få människor väljer något som är ohälsosamt och som vi dessutom inte tycker om.

Hundar i dagens samhälle har dessvärre liten möjlighet att välja själv, utan de är beroende av vad sin husse eller matte köper och serverar till dem.

Vi vet alla vilken stor påverkan en välbalanserad och näringsrik måltid har på vårt humör, vår koncentration, prestation, välmående osv. Kvaliteten på råvarorna samt tillverkningsmetod har stort inflytande på näringsinnehållet och som vi alla också vet är att ”man får vad man betalar för”, dvs. ett lägre pris är många gånger förknippat med sämre kvalitet och därmed ofta också lägre näringsinnehåll.

Genom att ge måltider till hunden med högt näringsinnehåll minskar risken för att bli sjuk i och med att många näringsämnen är kopplade till vårt immunförsvar. Det är exakt denna tankegång som ESSENTIAL FOODS har och det är just därför de har som sitt kall att förbättra livskvaliteten och förlänga djurens liv med hjälp av näringsrik och varierad kost. Denna kost skiljer sig inte nämnvärt från människans kost.

ESSENTIAL FOODS hundmåltider innehåller endast de bästa ingredienserna utan tillsatser, som till exempel; frigående änder, kyckling, havslax, regnbågsforell, ägg, linser, äpplen, ingefära, potatis och probiotiska ingredienser. Alla dessa ingredienser har en positiv effekt för hundens livskvalitet. ESSENTIAL FOODS skräddarsyr dessutom måltiderna efter hundens ålder, så att den får i sig de näringsämnena den behöver – från valp till vuxen hund.

ESSENTIAL FOODS har en ”nöjd-kund-garanti”! Om du och din hund mot förmodan inte är nöjda med ESSENTIAL FOODS hundmåltider får du pengarna tillbaka.

Det är inget tvivel om, att ESSENTIAL FOODS prioriterar djuren – gör du?

I samarbete med ESSENTIAL FOODS

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #essentialfoods

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Alla har rätt till bra och balanserad näring – detsamma gäller även för vår fyrbenta vän- hunden!

  1. Birgitta erenius skriver:

    Vilket land kommer det ifrån.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.