Butiksmedarbetare till VetZoo i Göteborg sökes

SÖKES: Butiksmedarbetare Vetzoo Göteborg, Backaplan

VetZoo är Nordens största djurbutik på nätet med ett brett utbud av foder, kattsand och tillbehör för hund, katt, fågel och smådjur. Vetzoo finns både som Vetzoo.se i Sverige och Vetzoo.no i Norge (med kontor i Sverige) samt med butik i Göteborg (Backaplan). Under hösten 2020 står vi inför en utbyggnad av våra lokaler vilket innebär utökad service med bl a veterinär samt ett utökat sortiment av kvalitetsprodukter. Vi är ett gäng djurkära medarbetare som brinner för att ge den bästa kvalité och service till våra kunder och deras husdjur.
Till vår butik i Göteborg söker vi nu en engagerad och ansvarsfull kollega med mycket energi. Du har en passion för djur & deras hälsa samt kundservice och en vilja att fortsätta utvecklas. Du kommer tillhöra ett team med högt driv & kommer ha en ansvarstagande roll i det dagliga arbetet. Du är en viktig del av butiken och att nå våra visioner om att bli en betydande destination för våra husdjurs hälsa & välbefinnande. På VetZoo arbetar vi som ett team. Vår passion och inställning är avgörande för att vi ska nå dit vi vill. Vi antar utmaningar tillsammans i kombination med eget ansvar.

Om anställningen:
Du erbjuds en tillsvidareanställning på deltid i ett lönsamt och snabbt växande företag.
Tjänsten är förlagd till VetZoo’s butik i Göteborg Backaplan

Tjänsten är på deltid, 15h/vecka och inleds med 6 månaders provanställning. Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal. Arbetstider är dag, kväll och helg efter schema. Tillträde omgående eller efter överenskommelse

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär bland annat:

Att du ger högklassig kundservice till varje kund & hjälper kunden till rätt val av produkter genom din kunskap och trygghet i kundmötet. Att du är en driven person med mycket energi som älskar mötet med både våra tvåbenta och fyrbenta kunder. Uppackning, påfyllning, försäljning och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter som butikssäljare. I tjänsten ingår även att vara kunder behjälpliga med kloklipp

Kvalifikationer:

Du har tidigare erfarenhet av försäljning- gärna i djurbutik. Meriterande om du har erfarenhet/utbildning av djur & kunskap om grundläggande näringslära, djursjukvård och d y. Du har flera års arbetslivserfarenhet och är trygg i mötet med kunden. Vi ser vidare gärna att du är problemlösande, kreativ och ordningsam

SÖK TJÄNSTEN HOS VETZOO HÄR

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundleksaker

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.