Ny godisfavorit från Vitakraft: En smak för varje lydig jycke

Vitakrafts populära hundgodis Treaties® med läcker fyllning finns nu i ytterligare en smak, oemotståndliga Treaties® Minis Nötkött & Morötter.

Treaties® har länge varit en favorit hos hundägare som är måna om sina hundars hälsa. Godbitarna finns i två storlekar, Minis är små, Bits lite större. Hemligheten bakom succén är den saftiga fyllningen: Leverkorv (Bits och Minis), Kyckling (Bits) och Lax med omega 3 (Minis).

Den nya varianten, Treaties® Minis Nötkött & Morötter är i enlighet med Vitakrafts övriga sortiment fritt från spannmål och de innehåller inget tillsatt socker, konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel. Storleken på de extra köttiga bitarna gör dem till ett perfekt belöningsgodis eller mellanmål för den lilla hunden.

Med Treaties® Minis Nötkött & Morötter har Vitakrafts sortiment av hundgodis vuxit med ytterligare en smak. Här finns stor variation för hundar som vill bli belönade med något riktig gott och nyttig – och de som gärna låter sig skämmas bort, med andra ord alla hundar.

Du hittar dem i utvalda butiker som säljer Vitakrafts godisar: Dollarstore och Mathem

I samarbete med www.vitakraft.se Vitakraft Facebook 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #vitakraft

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.