VARNING för oseriösa hundvalp annonser på Blocket

VARNING för annonser på Blocket där hundvalpar säljes av oseriösa personer! Vad sägs om 2 Pomeranianvalpar på 8 respektive 10 veckor som säljaren fått i present!???

Valparna säljes för 23 000 sek utan stamtavla. Det finns video på föräldrarna men inga föräldradjur att träffa.

Vad säger ansvariga på Blocket

Blocket har så många gånger gjort förbättringar säger de, att inga sådana annonser skall kunna gå igenom deras kontroll. Just nu är det extra viktigt att sådana här annonser inte kommer ut på försäljningssajter eftersom trycket efter valpar är så stort att det alltid är någon som blir lurad på pengar.

Texten i annonsen på Blocket:

Nu är det såhär att vi måste sälja våra 2 valpar som är 8 och 10 veckor gamla som vi fick i present 8 veckors valpen är black and tan och 10 veckors valpen är orange frugan är gravid och jag jobbar konstant hela tiden så vi har inte den tiden dom behöver att ge dom 🙁 valparna är super mysiga lekfulla och nyfikna valparna är chippade,avmaskade och vaccinerade Stamtavla har vi tyvärr inte men vi har bild och video på deras föräldrar dom här 2 valparna har samma pappa men inte mamma Därför det är olika veckor på dom Bara seriösa köpare ! Berätta gärna mer om dig för vi vill att dom ska få ett tryggt hem och att dom ska få den tid dom behöver…..säljare alexandar

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #blocket #pomeranian #smuggelhund

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.