Stödjer rörligheten och ser efter hjärnan och humöret hos den äldre hunden

Nutrolin® SENIOR – Stödjer rörligheten och ser efter hjärnan
och humöret hos den äldre hunden.

Då hunden blir äldre försvagas kroppens försvarsmekanismer. En kronisk, låggradig inflammation och oxidativ stress belastar kroppen. Fiskoljans omega-3-fettsyror skyddar den äldre kroppen mot inflammationsreaktioner. Antioxidanterna, E-vitamin och ubikinon (Q10) skyddar mot oxidativ stress. Omega-3-fettsyrorna och antioxidanterna ger synlig effekt hos de äldre hundarna: rörligare leder och bättre humör. Sammansättningen stödjer även hjärtats och njurarnas funktioner. Rekommenderas till hundar över 8 år, men tidigare till stora raser.

VISSTE DU?
Fiskoljans omega-3-fettsyror och E-vitamin optimerar njurarnas funktion hos hundar som lider av njursvikt. Nutrolin® SENIOR innehåller förutom omega-3-fettsyror och E-vitamin även ubikinon (Q10) och stödjer därmed även hälsan hos hundar som lider av hjärtsvikt.

SENIOR + SKIN & COAT

Har du en äldre hund, över ca 8 år gammal? Har hunden även hud-eller pälsproblem så som exempelvis risig päls? Då rekommenderar vi både Nutrolin® SENIOR och SKIN & COAT.

Den äldre hundens val är alltid SENIOR eftersom näringsoljan stödjer den äldre hundens leder, hjärna och hjärta. En seniorhund med hud- eller pälsproblem behöver ändå även en produkt som ger välmående hud och päls. Detta är något som SKIN & COAT gör.

Foto: pixabay
I samarbete med Nutrolin 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #nutrolin #utställning #pälsvård #kosttillskott

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.