Äntligen har hunden på fjället fångats in

Foto: pixabay

En Italiensk jägare lämnade kvar sin fågelhund på fjället i Ritsem när han hastigt återvände till hemlandet. Hunden har sprungit omkring fritt på fjället sedan dess, men under lördagen fångades den in.

Många har varit engagerade i hunden som sprungit fritt på fjället. I början fanns det många frågetecken kring hur någon kunde överge sin hund på fjället? Tills det kom uppgifter om att det rörde sig om en Italienska jägare som tvingades lämna området hastigt pga sjukdom hos en vän. Ägaren kan inte komma tillbaka till Sverige pga covid-19 så hans önskan är att hunden ska få en ny familj, skriver SVT.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #jakthund #fågelhund

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.