Varje år återfinns över 5000 djur med hjälp av Minifinder Atto Pro GPS

Foto: Minifinder

Varje år återfinns över 5000 djur med hjälp av Minifinder Atto Pro – Atto Pro är ditt husdjurs bästa vän. Oavsett om du behöver hålla ett öga på stora eller små djur är MiniFinder Atto Pro perfekta lösningen för uppgiften.

När MiniFinder Atto Pro designades var målet att framförallt uppfylla två kriterier för att kunna användas av så många djur som möjligt utan att påverka kvaliteten negativt.
– Vattentäthet, för att produkten skall kunna användas i alla olika miljöer.
– Minimal vikt, för att kunna bäras av även de minsta djuren.

Då olyckan är framme

Plötsligt blir den annars så lydiga lösspringande hunden skrämd och den springer iväg, en vardag för många som efterlyser sin kära vän i media och på internet. En väl värd investering i en MiniFinder Atto Pro, besparar många sömnlösa nätter och letande efter den bortsprungna hunden. Själv hade jag inte vågat låta hunden springa lös utan en GPS tracker vid halsbandet.

Skallindikator

Atto Pro är utrustad med en skallindikator som kan vara användbar vid tillfällen då djurägaren inte befinner sig i närheten av djuret. Skallindikatorn ger djurägaren möjlighet att höra hur djuret beter sig och vad som sker i området.

VARJE ÅR ÅTERFINNS ÖVER 5000 DJUR MED HJÄLP AV MINIFINDER ATTO PRO – statistik från insamlad data.

MiniFinder Atto Pro är en innovativ GPS-tracker för djur. GPS-enheten är liten och smidig, och fästs enkelt på djurets halsband. Med mått på endast 65*35*16mm och vikt på ringa 39 gram passar den även de minsta djuren. Enheten är dessutom vattentät och tål kontinuerlig användning utomhus, oavsett väder.

GeoFence larm

– Markera säkra områden på kartan och få besked om Atto Pro lämnar ett fördefinierat säkerhetsområde. 

Livespårning

Atto Pro sänder djurets alla rörelser till spårningssystemet MiniFinder GO och du kan enkelt följa djuret i realtid direkt via app eller webbläsare. Förutom platsangivelse får du information om batteristatus, larmstatus, samt GPS/GSM-signalstyrka.

Produkten är IP67 klassad, vilket innebär att den är helt vattentålig. På kortfilmen nedan visar vi att enheten i praktiken trivs lika bra i vattnet som runt djurets hals.

MiniFinder® Atto Pro

GPS Tracker till hundar och katter – KÖP NU

Foto: Minifinder
I samarbete med Minifinder 

Med din Atto Pro medföljer snabbguide och bruksanvisning på svenska, produkten har 3 års garanti.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #gps #minifinder #atto

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.