Sveriges läskigaste hundpromenad är tillbaka – delta du också i Petit Halloween

Foto: Petit Halloween

Äntligen är det dags för årets läskigaste hundpromenad! Var med och delta i Petit Halloween för att stötta och uppmärksamma den ideella organisationen Hundar Utan Hem, som räddar och omplacerar hundar från Irland och Sverige

Mellan den 29 oktober och 1 november äger den andra upplagan av Petit Halloween rum digitalt i hela Sverige. Hundpromenaden sker digitalt på Facebook där hundägare kan anmäla sig för att delta på hemmaplan och vara med och stöta den ideella organisationen Hundar Utan Hem.

Petit Halloween är en hundpromenad med välgörande ändamål och 2020 tillägnas den återigen den ideella organisationen Hundar Utan Hem, som genom sitt engagemang räddar och omplacerar avlivningshotade och övergivna hundar från Irland och Sverige. Pengarna används till veterinärvård och arbetet att hitta nya hem till hundarna.


– Under pandemin har många jobbat hemma och ska”att hund. Det är jätteroligt och även på Irland har många hemlösa hundar fått hem när många har varit hemma från arbetet. Något som tyvärr blivit värre är antalet vanvårdsfall och antalet skadade hundar som kommer in i behov av veterinärvård. I vissa fall har någon försökt avliva hundarna själva men misslyckats. Veterinärkostnaderna för att rädda dessa hundar är höga och vi är enormt tacksamma för alla som deltar i Petit Halloween och på så sätt
gör det möjligt för oss att hjälpa fler hundar, säger Carina Olsson, ordförande Hundar Utan Hem.


Årets upplaga sponsras av djurförsäkringsbolaget Bought By Many som också skänker 15 kronor per deltagare som anmäler sig till promenaden på htps://petitbanana.se/petithalloween. Sponsrar gör även husdjurskedjan Arken Zoo, hundmat- och godistillverkaren Hugo & Celine, hundaccessoarföretaget Collar Of Sweden och hundbageriet Dog Bakery Stockholm.


Bakom Petit Halloween står Petit Banana PR – Sveriges första och enda PR-byrå och influencernätverk för husdjur.


– Förra året kunde vi samla alla i Vasaparken men under rådande restriktioner kring corona väljer vi istället att göra promenaden digital vilket gör att alla kan vara med! Oavsett var i Sverige man bor. Att klä ut sig och sin hund är frivilligt, vi är måna om hundars välmående och förutsätter att hundägare
känner sin hund bäst och vet vad hen är bekväm med, säger Emma Svensson, grundare Petit Banana PR.


För att vara med och delta i Petit Halloween 2020 anmäler man sig och sin hund på petitbananana.se/petithalloween. De 100 första som anmäler sig får en goodiebag hemskickad till sig med produkter och rabatter från promenadens sponsorer. På Instagram uppmanas alla deltagare att dela sina Halloweenbilder under hashtagen #petithalloween för chansen att vinna fina priser.

Var När Hur


Petit Halloween 2020

Datum: Torsdag 29 oktober till söndag den 1 november
Facebook-event HÄR
Anmälan HÄR

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #dognews #hundvalp #hundnyheter #hundblogg #halloween

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.