Hundstallet öppnar i Alingsås

foto: Pixabay

Efter många besvikelser och mycket jobb meddelar nu Hundstallet att de äntligen kommer att slå upp portarna till sin verksamhet i Västsverige, nämligen i Alingsås.

Hundstallet är med stallverksamhet i Stockholm och Skåne och nu också under etablering i Västra Götaland, Sveriges största hundskyddsorganisation. Varje år tar Hundstallet emot cirka 500 hundar. De senaste åren har antalet hemlösa hundar tyvärr ökat i landet och också behoven av professionell hantering av vanvårdade hundar.

Varje år tar Hundstallet emot cirka 500 hundar.

Med etableringen av Hundstallet Väst i Västra Götaland, närmare bestämt i Alingsås, kommer vi att kunna fördubbla vår kapacitet. Planen är att påbörja bygget 2020 för att slå upp portarna någon gång under 2022, skriver Veterinärmagazinet.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundvalp #hundnyheter #dognews #hundägare

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.