FCI ger undantagstillstånd för Internationellt Championat pga Covid-19

FCI har beslutat om ett undantagsförfarande för att erhålla titeln International Champion på grund av koronasituationen. Undantagsförfarandet gäller CACIB: er som uppnås mellan 1.1.2020-30.6.2021. Med undantagsförfarandet krävs 4 CACIBs från två länder (CIB) och 2 CACIBs från ett land (CIE) för den internationella Championat titeln.
🐾

Dessutom accepterade FCI två nya internationella Championat titlar: International Junior Champion och International Veteran Champion. FCI accepterade Championatskraven, men arbetar fortfarande med att anpassa kraven till de olika avdelningarna inom FCI. Mer information kommer att ges senare, enligt Finska kennelklubben.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #FCI

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.