Våra hundar älskar att få paket – Vi provade Rockybox för hundar

Hur gör era hundar då det kommer paket? Våra hundar älskar att få paket, då vi köper allt till dem online. I fredags kom vår första Rockybox – en ny hundbox för hundar som man prenumererar på.

Vi brukar låta hundarna kolla in paketen då vi öppnar dem, det blir roligare då och alla får vara med och nosa och kolla.

Det är alltid spännande att få kolla vad som kan finnas i paketen.

I vår första Rockybox hittade hundarna en rolig leksak, en mjuk anka med pip inuti. Det blev snabbt en rolig lek att jaga varandra och försöka ta leksaken från den som hade den.

Boxen innehöll också en aktiveringsboll, där man kan gömma godis och hunden skall peta ur dem, vilket tog sin lilla tid. Paketet innehöll också tre påsar med nyttiga godisar och tuggben. Våra hundar var uttagna med Rockyboxen hela fredagseftermiddagen, ett riktigt fredagsmys. Boxen innehåller också tips på lekar, aktiveringar och råd från experter.

Det är Petbuddy, bolaget bakom Buddy Pet Foods, som nyligen lanserade ett nytt varumärke inom hund – en månadsbox för hundar som skickas hem till dörren. Boxen innehåller leksaker och snacks från premiumvarumärken och kommer i nya variationer varje månad.
Rockybox är ett kul och värdeskapande varumärke för hundägare som värdesätter lek och kvalitetstid med sin hund. Här får du inte bara högkvalitativa produkter till ett oslagbart värde, utan även tips på lekar, aktiveringar och råd från experter – allt för att stärka bandet mellan hund och hundägare.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #rockybox #hundbox

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.