Har du också ett husdjur hemma som har svårt att acceptera plasttratten när olyckan har varit framme?

Operationsdräkter och benskydd till fyrbenta vänner i följsam ekologisk bomull, fri från kemikalier och andra tillsatser. Bekvämt för hunden/katten samt praktiskt för matten och hussen.

VetHelps benskydd kan användas istället för en heltäckande operationsdräkt, uppblåsbar krage eller tratt, vid benbrott, operationer samt vid andra benskador och sår.

VetHelp startades för att ge våra fyrbenta pälskningar samt oss djurägare möjlighet att #vägratratt under hela konvalescensperioden. Med vår Recovery Line ges hunden (eller katten) möjlighet att utföra sina behov utan att varken operationsdräkten eller benskyddet behöver avlägsnas.

Operationsdräkter och benskydd för hund och katt, av 100% ekologisk bomull – fri från kemikalier

Designen är unik och framtagen på efterfrågan av veterinärer för ca 10 år sedan och säljs idag i hela central Europa och Norden. Produkterna är tillverkade av eko certifierad bomull i EU. Knapparna innehåller ingen nickel och sitter på ryggen. Perfekt om din hund (eller katt) har kastrerats eller har varit med om en patellaoperation eller ett annat ortopediskt ingrepp.

Produkterna går att köpa i utvalda djuraffärer och veterinärkliniker. Mer information finns på vår hemsida www.vethelp.se/re-sellers Och nu även hos VetApotek – djurens eget apotek, med egna farmaceuter och ett och ett stort lager av djurmedicin som gör det lättillgängligt.

Så passa på att hämta ut dina djurrecept samtidigt som du byter ut tratten.

I samarbete med Vethelp.se 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #vägratratt #operationsdräkt #benskydd

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.