Kyrka erbjuder gravplatser för hundar och husdjur

Bild.Pixabay

Allt flera vill begrava sina husdjur, därför har nu Harplinge-Steninge pastorat utanför Halmstad gjort i ordning ett litet skogsparti på kyrkans mark där man nu har börjat begrava sina älskade ängladjur. 

I många år har husdjuren haft en status som familjemedlem och då har även efterfrågan på gravplatser för djur ökat. Det hörsammade församlingen i Harplinge-Steninge pastorat utanför Halmstad som i höstas gjorde i ordning en gravplats för djur, som ligger 100 meter från kyrkan och den traditionella kyrkogården. Där har man nu har börjat begrava husdjur som gått bort, skriver SVT.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvärld #grav

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.