Hunden Elton blev överkörd på ett övergångsställe – bilisten går fri

Foto: Privat

Hunden Elton som var kopplad och korsade ett övergångsställe i Mönsterås på morgonen den 1 februari, blev ihjälkörd av en kvinna som försvann från platsen. Nu lägger polisen ner ärendet.

Sandra Idbergs lilla hund Elton blev påkörd på ett övergångsställe och dog. Hon känner oro över trafiksäkerheten då många barn rör sig i området och en hel del bilister kör alltför fort, skriver Barometern.

Måndag morgon ca 8.20, ta bilen eller gå till jobbet? Jag valde att gå med Elton och Rally. Något jag kommer ångra resten av mitt liv.8 minuter senare blir min älskade Elton❤️ påkörd av en bil vid övergångsstället, han avled direkt på plats. Bilen åkte från platsen med endast orden förlåt…..Jag kan aldrig få min älskade bebis tillbaka men att personen erkänner känns på något sätt ”bättre” även om nu ilska, varvas med tårar. Jag minns att jag skriker!!!! Du skulle ha stannat till kvinnan och sedan skriker jag bara…. han är död! tårarna slutar inte falla😢 där sitter jag med min döda hund i famnen på den vita snön och bara gråter och kvinnan bara åker därifrån. Hur ska jag någonsin kunna glömma denna fruktansvärda händelse? Detta kommer ta tid att bearbeta…. vågar knappt ut och gå…..skriver Eltons matte Sandra på facebook.

Vilket fantastiskt rättssystem vi har i Sverige!!!!!Att köra ihjäl en hund, dessutom på ett övergångsställe och sedan smita från platsen! Då har du inte begått något brott???Förundersökning inleds inte fick jag från polismyndigheten idag.Att förlora sin hund på detta sätt….. det va som. Att hon körde ihjäl mitt barn! Har aldrig skrikit och gråtit så mycket i hela mitt liv. Och hon går fri, utan att ens behöva betala någon ersättning?Jag finner inga ord, gråt varvas nu med fruktansvärd ilska😡, skriver Eltons matte Sandra på sin facebook.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvärld #köpavalp

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.