Böter och fängelse efter att ha arrangerat sex med hundar

Foto: pixabay

En företagare från Borås som tidigare arrangerat sex med hundar, döms för flera våldtäkter, kränkande fotografering och för att ha legat bakom sexuella övergrepp på hundar.

Påföljden blir fem och ett halvt års fängelse och han ska dessutom betala hundratusentals kronor i skadestånd till målsägandena.

På en film som är runt 20 år gammal, ska mannen ha gett kommando till en hund samtidigt som en naken kvinna ligger på golvet. De ska ha varit de första gångerna mannen utnyttjade hundar för sex, då var det inte olagligt att ha sex med djur.

Mannen åtalades för fyra våldtäkter, tre fall av kränkande fotografering och brott mot vapenlagen, samt tre fall av brott mot djurskyddslagen. Mannen fälldes på alla andra punkter, men friades för brott mot vapenlagen.

Kvinnorna dömdes

De tre kvinnor som medverkade vid de olika övergreppen mot hundarna döms också för brott mot djurskyddslagen. Påföljden blir i de fallen dagsböter, skriver BT.

Polisen har hittat flera hundra filmer på mannens hårddisk, där sexuella handlingar utförs med djur, de flesta med hundar men också med grisar och hästar, filmerna är inspelade på olika platser i Sverige under år 2019, skriver BT.se

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.