Stor valpfabrik avslöjad i Sverige – säljer sjuka hundar

Bakom valpannonserna på Blocket: Sjuka hundar, smuggling och ”köksavel”. Expressen avslöjar stor valpfabrik i Sverige som säljer bla Fransk Bulldog, Pomeranian, Shiba, Pudel och Malteser.

Genom misstänkt smuggling och avel har en hunduppfödare i Värmland sålt valpar som visat sig bära på en allmänfarlig smitta.

Fel kan man göra, men jag har inte dödat något djur av min egen vilja…..

Trots förbud från länsstyrelsen har han under pandemin snarare växlat upp än avslutat sin verksamhet. I mannens hem hittas ett stort antal hundar både inomhus och utomhus.

Så många hundvalpar och hundar som far illa i spåren av pandemin då allt flera svenskar vill köpa hund.

Jag blir så ledsen för alla dessa små valpar som far illa, för folks girighet att tjäna pengar på dumma människor som inte kan vänta tills det föds en valp på en hos SKK registrerad kennel här hemma.

Se expressens avslöjande HÄR

Folk har alldeles för bråttom med att köpa en hundvalp – en hundvalp är inget som finns tillgängligt hela tiden, det krävs planering för en seriös uppfödare att ta en valpkull. Normalt får man vänta 4-12 månader för att få köpa en valp, en del populära kennlar har ännu längre väntetid!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.