Har din hund upptäckt Dashing Dogs?

Har du och din hund upptäckt Dashing Dogs? En hundbutik på internet som har 30 årig erfarenhet av husdjurstillbehör och strävar efter ett hållbart och bra sortiment. Hos Dashing Dogs hittar du ovanliga, exklusiva och snygga produkter till hund och man eftersträvar att kunden ska hitta det där lilla extra som man inte hittar hos alla andra. Idag skämmer vi bort våra älskade husdjur mer och mer, och visst är dom värda det så mycket kärlek som de ger oss!

Dashing Dogs arbetar med kärlek och omtanke och är ett litet företag ett stort hjärta.

Vi köpte ifjol denna Aqua Coolkeeper som är helt underbar för hunden under varma sommardagar. Snart tittar solen fram igen så det gäller att se till så att du är förberedd och har en svalkande skön plats för hunden. Kolla in Aqua coolkeeper hos Dashing Dogs här.

Detta är inget samarbete utan vi vill tipsa om Dashing Dogs då vi känner ägaren personligen och vet vilket stort engagemang de lägger bakom varje kund. Dashing Dogs där kunden och hunden står i centrum!

Då Grace fyllde år och firade vi dagen med en läcker god tårta från Dashingdogs, ögonen tindrar på Grace då hon ser den läckra smaskiga födelsedagstårtan. Du hittar färska smaskiga hundkakor och hundkex och tårtor för alla tänkbara tillfällen hos Dashingdogs.se här

Hundkakorna kommer från: Dolci Impronte som är ett husdjursbageri baserat på passion och noggrant utvalda ingredienser, som skapar godis för husdjur. Varje leverans tillverkas i samband med att vi beställer för absolut bästa, färskaste hållbarhet Dolimpronti är känt i hela Italien för godhet och äkthet hos sina produkter. Dolcimpronte är favoritbakverk för alla våra glupska vänner. Dolci Impronte …. en god tradition att föra vidare!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #tullverket #dashingdogs

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.