Olini Ab är det finska familjeföretaget som står bakom Nutrolin®

Foto: Nutrolin

Olini Ab är det finska familjeföretaget som står bakom Nutrolin®-produkterna. Högklassig kompetens inom fettsyror och egna djur är den kraft som håller igång produktutvecklingen som idag gynnar hundar, katter och hästar. Penni på bilden ovan var hunden som inspirerade sina ägare att utveckla världens bästa fettsyreprodukter till djur. Penni är även hunden som fört samman företagets grundare. Den lilla Parson Russell terriern levde i över 16 år och kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan.

Foto: Nutrolin

Nutrolin®-produktutvecklingen baserar sig på vetenskaplig expertis. Produktutvecklare är PhD Mikko Griinari som erhållit sin doktorsgrad från Cornell University, USA. Mikko har haft akademiska tjänster i Sverige och Finland: vid Uppsala universitet och vid Helsingfors universitet. Han är förtjust i fettsyror och näringslära i allmänhet. Mikko kan ofta ses tillsammans med kontorskatten Puustinen.

Foto: Nutrolin

Nutrolin® högkvarteret som är beläget i den lilla landskommunen Saukkola i Finland. Den massiva byggnaden har tidigare varit ett mejeri med bland annat produktion av ost, och vi var glada över att få börja kalla det vårt nya högkvarter från och med hösten 2017. Nutrolin®-produkterna tillverkas ett stenkast från mejeriet, ute på landsbygden i Somero. 

I samarbete med Nutrolin 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #nutrolin #utställning #pälsvård #kosttillskott

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.