Förbered hunden inför höstens utställningar

Foto: Dognews.se

Nu drar hundutställningarna igång igen, då är det många som önskar ha sin hund i god pälskondition trots sommar och period av fällning. En hjälp på vägen är Nutrolin® SKIN & COAT.

VISSTE DU?
Essentiella fettsyror, speciellt omega-6 linolsyra, behövs för att upprätthålla hudens naturliga skyddslager, dvs. hudens barriärfunktion. En barriärfunktion som fungerar dåligt orsakar torr hud och utsätter hunden för hudproblem. Nutrolin® SKIN & COAT innehåller fettsyror som stödjer linolsyrans effekt: alfa-linolensyra, gamma-linolensyra (GLA) och stearidonsyra (SDA) samt naturlig E-vitamin. SKIN & COAT-näringsoljans sammansättning är patenterad i flera europeiska länder och i USA.

Vid hud- och pälsbehov och exempelvis även artros väljer du både Nutrolin® SKIN & COAT och Nutrolin® HIP & JOINT. Ge i detta fall av den ena produkten på morgonen och av den andra på kvällen.

TRYGGA DIN VALPS UTVECKLING!

Nutrolin® PUPPY & MOM är den nya familjemedlemmens superba tillskott. Produkten innehåller rikligt med omega-3 DHA ur fiskolja för att trygga valpens utveckling. Till valpar upp till 12 månaders ålder och till tiken från slutet av dräktigheten till digivningens slut.

Läs mera HÄR

I samarbete med Nutrolin 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #nutrolin #utställning #pälsvård #kosttillskott

Husdjur
Husdjur

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.