Massor av spännande nyheter hos VetZoo!

VetZoo har laddat upp med produkter från populära varumärken som Back on Track och Ruffwear! Men också massor av hundleksaker och kylprodukter! Missa inte heller våra vattenleksaker!

Back on Track

 Kända för sina fina hundtäcken som utöver att skydda hunden även förebygger skador och främjar rehabilitering från skada. Back on Tracks hundtäcken reflekterar hundens egen kroppsvärme vilket ökar blodcirkulationen samt värmer leder och muskler. Alla täcken är vattenavvisande samt utrustade med reflexer.

Ruffwear

Ett amerikanskt märke som tillverkar utrustning för aktiva hundar och även dess ägare. Produkterna är håller en väldigt hög kvalitet med väl genomtänkta detaljer. Alla produkter är justerbara och har en god passform som passar de flesta hundar.

Kerbl

Bra och smarta lösningar för hundens hem. Vad sägs som en smidig matbar som funkar som förvaring av foder? Eller kanske en gosig hundbädd med höga kanter för extra komfort?

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundleksaker #hundfoder #hundmat #hundgodis #vetzoo #veterinärklinik #backaplan

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.